Wie zijn wij

In 1965 is de heer J.P. Horstman, de vader van de huidige eigenaar E. Horstman, een onderneming gestart onder de naam Aannemingsbedrijf J.P. Horstman BV. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een kwaliteitsbegrip in de regio Haarlem en omstreken.

 

Aannemingsbedrijf J.P. Horstman BV is gevestigd in Haarlem. Het is een klein bedrijf waarbinnen communicatielijnen kort zijn. Er wordt samengewerkt met steeds dezelfde, tevens erkende  onderaannemers. De heer E. Horstman is uw vaste contactpersoon.

 

Aannemingsbedrijf J.P. Horstman BV staat voor zorg en kwaliteit. Verbouwingen worden in nauw overleg met de klant tot stand gebracht. Door de vele jaren ervaring en ruime vakkennis krijgt u altijd gedegen advies. Zeer bekwame vakmensen voeren de werkzaamheden uit. Service en kwaliteit staan bij Aannemingsbedrijf J.P. Horstman BV hoog in het vaandel; zowel voor, tijdens als na het uitvoeren van de opdracht.

 

Aannemingsbedrijf J.P. Horstman BV werkt hoofdzakelijk voor particulieren en heeft daarnaast een aantal winkels in de regio verbouwd. De verbouwingen – van (o.a.) appartementen, huizen en winkels – variëren van werkzaamheden in onderhoud tot verbouw en/of renovatie.